skip to Main Content

Ugye te is hallottál már a Midjourneyről, az OpenAI-ról, a ChatGPT-ről?

Utánanáztél már, hogy kicsoda-micsoda Sophia a Hanson Roboticstól, vagy láttad verekedni Alitát, a harc angyalát?

Mert, ha igen, akkor ott a helyed 2023. június 12-én, hétfőn
az AI PITCH versenyünkön!

Kategóriák

Hat különböző kategóriában nevezhetsz te is a versenyre. Ha van egy jó termékötleted, vagy, ha már dolgozol is valamin – akár egyedül, akár csapatban –, ha érdekel, hogy mások min dolgoznak, és, ha szívesen csatlakoznál mások ilyen jellegű projektjeihez, vagy, ha szeretnéd tudni, hogy milyen tudományos munka folyik a mesterséges intelligencia területén, akkor gyere el a rendezvényre, és legyél te magad is induló vagy érdeklődő hallgatóság!

Ebbe a szekcióba olyan friss ötleteket várunk, amelyek napi problémákat vagy épp újszerű, AI alapú megoldási lehetőségeket mutatnak be, amelyek inspirálóan hatva elindítják a rendezvényen megjelenő hallgatóság és szakemberek fejében a vezérhangyát. A rendezvény végére már motivált csapata is lehet egy-egy ötletgazdának.

“Egy ideje foglalkoztat már egy AI-ra épülő szolgáltatási vagy termékötlet, esetleg már alapító társad és csapatod is van, akivel elkezdtétek megtervezni azt, hogy hogyan fogjátok piacra vinni a fejlesztéseteket? Ha igen, gyere el, és mondd el 2 percben, hogy min dolgoztok, hogy kinek, milyen problémáját oldjátok meg, hogy a megoldásnak milyen társadalmi és gazdasági hatása és haszna lesz, és, hogy elmondjátok, milyen következő lépéseket láttok magatok előtt. (A zsűri 4-5 percben fog kérdezni.)”

Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek bemutatható AI-alapú MVP-vel vagy prototípussal, és már tervezik a piacra lépést. A pitch mutassa be a felismert problémát és a megoldást, valamint a célpiacot. (A zsűri 5 percben kérdezhet.)

Olyan startupok/KKV-k jelentkezését várjuk, akik már a piacon is elérhető AI-alapú szolgáltatással és termékkel rendelkeznek. A feladat, hogy a rendelkezésre álló 3 percben olyan sales pitch-et mondjanak el a zsűri és a közönség előtt, amely a piacukat, a felismert piaci igényt és a terméküket mutatja be. (A zsűri 5 percben kérdezhet.)

Ebben a szekcióban kutatóintézetek, egyetemi kutatócsoportok mutatják be AI kutatási projektjeiket. (A zsűri maximum 6 percben kérdez.)

Nagyvállalatok számára adunk lehetőséget, hogy bemutassák mesterséges intelligencia alapú termékeiket és szolgáltatásaikat. (A zsűri nem kérdez.)

Ott leszek mint előadó

Ott leszek mint néző

Back To Top